maanantai 9. helmikuuta 2015

Kerhomme jouluprojekti

Hupsankeikkaa! Joulu oli ja meni, mutta huomaan etten omaan blogiini lainkaan laittanut kuvia kerhomme näyteikkunaprojektista. Eli syksyllä meitä lähestyi Johan Sorvo Kouvolan Design Kellarista ja kysyi haluaisimmeko tehdä talviteemaisen nukkisikkunan joulukuun ajaksi. Ryhdyimme sitten ideoimaan ja pyörittelemään ajatusta. Ikkuna käytiin mittaamassa ja Johanin kanssa keskusteltiin mitä sinne voisi tulla. Ajankohdaksi tarkentui marraskuun lopulta joulunavausviikonloppun ja loppiaisen välinen aika.

Täytyy sanoa, että kyllä meidän kerhossa on tomeria naisia <3 Itse en loppujen lopuksi antanut suurta panosta, mutta mukana oli hauska olla. Ikkunaan tuli talo, cafe ja talvisia aktiviteetteja. Taloksi valikoitui Annen rakentama kolmikerroksinen talo, koska sinne sai sähköt ja pystyimme yhteistuumin sisustamaan talon, jotta kaikilta tuli vähän jotakin. Maarit ja Riitta puuhasivat kellari cafen herkullisen yksityiskohtaiseksi. Anne antoi myös ison panoksen rakentaessaan lumenpeittämän pohjan ikkunaan, josta löytyi luistelukenttä, puro, puita ja lyhtytolppia. Sirpalta tuli reki, hevosen vetämä hiihtäjä, pienet taitoluistelijat sekä kalusteita. Tarjalta ja Johannalta kalusteita, suksia, luistimia ja potkukelkkoja. Heidi teki hienon lumilinnan talonnurkalle. Ja vaikka mitä! Kaikkea en enää edes muista erittelyissä, mutta katsokaa kuvista :)

Varoitus! Seuraa hirrrrrveä kuvapläjäys :D Talon sisäkuvat on otettu koekasauksessa olkkarini lattialla. Cafe kuva on Maaritin ottama, kun hän ja Riitta saivat urakan valmiiksi.


Sitten siirrymmekin siihen hetkeen, kun isolla työllä kaikki on kasattu ikkunaan.
Kukas seuraavassa kuvassa on? Noita Agatha on pukeutunut tavallisten ihmisten tapaan ja ujuttautunut talvimaisemaan ruokkimaan pikkulintuja.Lucian päivänä ikkunaan ilmestyi päivän neito. A'la Maarit :)


Ja jouluksi paikalle hiippaili poronsa kanssa itse pukki. Made by Anne.Kaikkea on vaikea kuviksi pukea, mutta projekti oli hauska ja ehkä joskus otamme uusiksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti