keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Harppauksia noidanmökissä

Dodiin! Lattiat ovat valmiit kaikissa huoneissa. Ostin tummaa bambutablettia ihan juuri tämän mökin lattioiksi. Yläkerran lattia sekä ikkunataso saivat siitä pintansa. Nyt olisi yläkerrassa enää listoitus jäljellä ja ehkä ikkunalauta tuohon pikkuikkunaan.


Olohuoneen lattiaan sama käsittely. Vieläkään en ole löytänyt tapettia olohuoneeseen, mutta etsintä jatkuu.

Keittiö sai paspispahvista uurtamalla ja maalamalla kivilattian, joka jatkuu ulko-oven eteen. Keittiöön voi miettiä listoja vasta, kun olen saanut porrasratkaisun valmiiksi.

Alakerran sisäkatot on nyt sitten päällystetty rosoisella tapetilla. Kuvasta näkee myös miten lattia roikkuu. Se ei ole ihan noin paha kuin kuva antaa ymmärtää, mutta kyllä sen huomaa livenäkin. Ajattelin jossain vaiheessa koittaa alapuolelta rusauttaa kevyesti lattian liimausta, jos sitä saisi alakautta painon avulla hieman ylemmäs tuosta keskeltä.

Ja katto! Harmaanmustat kattotiilet olivat lopullinen valinta.

Vielä puuttuu vajaa puolet kattoa, koska maalaaminen on hidasta hommaa, kun töpöttää jokaisen tiilen yksitellen. Sitten pitäisi vielä käydä kaikki raot pikkusiveltimellä. Kuvista ei nyt näy, mutta leikkasin samankokoisia tiiliä kananmunakennosta ja päällystin niillä myös ikkunaerkkerin katon. Se vaatii vielä kuitenkin toisen maalikerroksen ettei erottuisi niin tuosta viilusta."Pitsi"koristeita tulee todennäköisesti valkoiset kuten ovat olleetkin. Ja ulko-oven uusi väri on vielä auki, mutta vaihtoehdot on sentään rajattu :D

1 kommentti:

  1. Näyttää siltä, että sinne jo halajaa asukki, niin on valmista ja kaunista. Kovan homman olet ottanut kattotiilien kanssa, mutta on se sitten upeakin.

    VastaaPoista