sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Voehan noidan vessa

Yläkerran pikkupikkutila yrittää muotoutua vessaksi noidalleni. Urasin paspispahvin ja löträsin sen maaleilla. Nyt kyllä mietityttää, että haluanko ihan näin "likaista" tyyliä. Laitan tuohon lakan päälle, kun olen päättänyt. Ajattelin wc tilasta keltaista/vaaleanvihreää. Seiniin tulee sekä paneelia, että tapettia.

Ehkä pitäisi tehdä vaaleampi ja puhtaampi lattia ja sitten "tahrata" kalusteiden kohdilta. Kun tietäis miten niitä asettelee pieneen vinokattotilaan. Kun minun Agathani ei ole se sotkuisin noita, vaikka vahinkoja ajoittain sattuukin :D


Vaikka blogi ei nyt tiuhaan päivity, niin se ei tarkoita etteikö kulisseissa tapahtuisi. Meidän nukkekotikerhomme nimittäin on varannut myyntipöydän Lahden miniatyyrimarkkinoille ja monella meistä on paljon puuhaa myytävien tuotteiden kanssa. Sen voin sanoa, että pöydästä tulee hyvin kattava ja kiinnostava ;) Lisää tietoa jaamme, kun tiedämme markkinoista enemmän ja vähän mainoskuvaa on luultavasti luvassa juuri ennen markkinoita.

EDIT:
Kaivoin esiin tapetit, jotka olen varannut tätä taloa varten ja mallailin niitä vähän.
Kyllä mie tuon lattian pidän likaisena ja laitan seiniin näitä kahta tapettia. Maalimallit kuivuvat, joista valitsen lisävärin kohtiin, joihin ei saa järkevästi kiinnitettyä tapettia. Kuva ei näytä nyt värejä oikein. Keltaiset ovat enemmän sinappisia ja lattia on hyvin levä/sammal sävyjä.


1 kommentti:

  1. Hyvän näköiset valinnat pinnoiksi. Lahteen pitää sitten tulla pöytään kurkistelemaan.

    VastaaPoista