maanantai 5. toukokuuta 2014

Valmis kylppäri!

Tai siis sisutusta vaille valmis ;)

No niinhän siinä kävi, että kun aloitti lattiasta, niin sitä innostui tekemään homman loppuun. Lopetin illalla vartin yli yhdeksän ja listoja vaille valmis. Aamun sitten aloitin listojen maalauksella.


Päätin maalata laattojen urat hieman tummemmalla, koska kauempaa ei nähnyt uria suorassa valossa. Ja vaikka itse sanonkin, niin oli hyvä päätös.


Muistin jopa muutaman tekovaiheen kuvankin ottaa. Mikä on painavaa? No vasarat. Lattia oli kyllä hyvin yhteistyöhaluinen.


Tähän päättyi illan työt. Tässä illan keinovalossa itseasiassa näkee värit suht sellaisina, joina silmä näkee ne paikanpäällä.

(Pieni millin heitto alalistassa. Voin elää sen kanssa.)

(Pieni rako jäi tapetteihin tuolla ylhäällä, mutta jälleen voin elää sen kanssa.)

Ja tässä valmis tila. Päätin maalata listat neutraaleiksi vaikka ikkunanpokien ruskea houkutti. Kylppäriin tulee joka tapauksessa väriä esineistä, joten en halunnut liikaa seiniin. Niin ja lattian värikin oli hyvä päätös lopulta, koska mihin kylpyhuoneeseen muka saisin samanlaisen toiste? Kaikkien muiden projektien kylppärit tulevat olemaan siistejä, somia ja valoisia.

Pieni tila saa tulevaisuudessa kyllä kaikki mukavuudet, mutta "käytännöllinen" siitä ei tule. Haluaisin pienen kylpysoikon perälle. Sitten joko pikkupytty tai vanhempaa mallia oleva pottakaappi. Ja joko pikku lavuaari tai allaspöytä. Edellisessä talossa, kun ei ollut kylppäriä, niin ei ole olemassa vielä mitään rekvisiittaa tänne.

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää :) Jokos noita on päässyt uuteen kylppäriin tutustumaan ja pääsee valitsemaan sopivat kalusteet sinne?

    VastaaPoista