lauantai 1. kesäkuuta 2013

Toukokuun kerho ja kesäkukat

Taas ajallaan tulee postaus :D Tuossa muutama viikko sitten kokoonnuimme Pialla ja aiheena oli kukat ynnä muut pihajutut.

Mie pyrittelin ruusuja ja pelargonioita Lissun ja Marian ohjeilla. Molemmat odottavat vielä lehtiä. Ehkä ensi kerhossa lainaan ruusuille sopivaa lehtileikkuria :D ja pelargonian lehdet odottavat maalausta.


Saimme Annelta kirjankansia ja tuliko leivinpaperi printtikin häneltä? Ja Tarjalta sain kaksi pikaria, joista tuli jalalliset kakkukuvut (vielä ilman nuppeja). Ja Anne oli myös ostamillaan muoteilla tehtaillut suklaakonvehteja, joita hän lahjoitti halukkaille. Suurena suklaan ystävänä tätä ei voinut jättää välistä ;)

Ps. Kesäkuu tuo myös tullessaan uuden nukkekodin. Miulla on ollut itse pahvista rakennettu noidantalo pitkään kesken ja viime aikoina olen katsellut sitä hieman vinosti :D Joten, kun tilaisuus tuli ostaa uusi talo, joka sopisi paremmin noidalle niin tartuin siihen. Siitä lisää sitten, kun se kotiutuu.

2 kommenttia:

  1. Onpas söpöjä <3 Mulla on ruusunlehtilävistäjä, voit sillä sitten napsutella, kun nähdään ;)

    VastaaPoista
  2. Voi olin ihan unohtanut suklaat ja printtikirjankannet!Pitääpä askarrella ne seuraavaksi... Sun kukat näyttävät tosi kauniilta noissa astoissa =)

    VastaaPoista