perjantai 28. kesäkuuta 2013

Pientä muutosta

Uusi talo on päässyt pienelle alulle. Ulkopuolelta olen osia hionut ja sain onnekseni sportaat nitkutettua irti. Se helpottaa tulevaa tapetointia huomattavasti. Poikkeuksellista on, että miulla on nyt jo tapetit alakertaan :D Tosin siinä vaiheessa, kun pääsee niitä kiinnittämään on mieli aina voinut muuttua ;)


Kaikki alakerran ikkunanpokat ja ovi ovat saaneet uuden maalin. Ennen maalaamista piti suojata "lasit" maalarinteipillä, ettei jo olemassa olevat valkoiset tuhrut saaneet ruskeita kavereita :) Ja kolme kerrosta maalia meni, ennenkuin tuli tasaista jälkeä.

Alakerta näyttää jo ryhdikkäämmältä. Alkovi-ikkunaan tulee vielä tapetoinnin jälkeen sisäpokat ja luultavasti lisään uuden tason aika huokoisen vanerin päälle siistimään ilmettä.


Ulko-ovessa oli joka puolella liimaraanut, joten liimaisin koristelistaa ja paneelia peittämään ja viemään huomiota pois niistä.

Seuraavaksi alan liimata katto ja lattialankkuja, jonka jälkeen vasta pääsen seiniin. Samaan aikaan maalailen yläkerran ikkunoita. 


3 kommenttia:

  1. Mielenkiitoinen projekti ja ihanan mallinen talo. Ovet on kauniit.

    VastaaPoista
  2. Hienolta näyttää, kauniit nuo ovet minunkin mielestä =)

    VastaaPoista
  3. Voin vaan kuvitella kuinka hieno tästä tulee...

    VastaaPoista