lauantai 27. lokakuuta 2012

Huvimaja

Ah olenkin kokonaan unohtanut jakaa tämän teille. Ostin tämän lyhdyn jo toissa joulun alesta. Etulasi oli poissa, mutta korvasin sen nyt muovikalvolla. Vasemmalta sivultakin puuttuu lasi, koska itse sen hajoitin, joten siihen pitää vielä kalvo löytää.

Tästä siis tulee eräänlainen huvimaja. Liimailin ja maalsin bilteman sytyketikuista lattian ja rakensin alakatoksi kehikon, johon saa kiinnitettyä lyhtyjä ja amppeleita. Tarkoituksen aoli myös vähän visuaalisesti madaltaa tilaa. Ja sen myötä myös lisäsin oviaukon ylälaitaa listaa, että sain tuon kehikon alemmaksi. Lyhdyn "katossa" olevan ilmaaukon peitin niin ikään kalvolla, jotta toivorikkaan toivein pölyn kerääntyminen vähenisi :D

Paikkansa lyhdyssä on jo saanut Tealta saamani sohva. Toivottavasti Tea antaa anteeksi pienen muokkauksen, koska poistin käsinojissa olevan kankaan ja lisäsin puolat tilalle. Tänään käyn ostamassa, jos vain saan aikaiseksi, niin Gepetton kukkapöydän. Lisäksi suunnitteilla on virkattu matto. Ja niin paljon kaikkea pientä on tänne luvassa.

Tilasin itselleni rintamamiestalo nukkekodin, johon tulee kyllä kuisti, mutta kaikki mitä ei mahdu sinne toteutamaan tulee tänne huvimajaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti