maanantai 8. toukokuuta 2017

Uutta uutta! Ja vaaleanpunaisia unelmia

Tervehdys pitkästä aikaa! Nyt seuraa sitten oikea kuvapläjäys parista uudesta asiasta, joita en ole vielä blogissa esitellyt.
Noin vuosi sitten ostin itselleni toisen Greenleafin Orhcid talon. Edellinen omistaja oli aloittanut pastelliunelmalla ja jotain samansuuntaista suunnittelen itsekin. Sillä tästä tulee vihdoin sellainen shabby chic tyylinen talo, johon en ikinä uskonut itseni hurahtavan.
Ensin tulee pari kuvaa ennen tilanteesta, tosin revin innoissani vanhat tapetit irti ennen kuvaamista :D
 Alla näkyykin ji uusi alakerran seinä, joka puuttui paketista, mutta yläkerta tarvitsee tukea. Voi olla, että seinä vaihtuu vielä pelkkään pylvääseen,


Sitten päästään tilanteeseen, jossa olen uudelleen tapetoinut yläkerran. Makkarin vanha lautalattia saa jäädä, koska se on tehokkaasti liimattu paikoilleen. Yläkerran ikkunat ovat vielä keskeneräiset.Vessan tapettikuvio on itse tehty toistamalla netistä löytynyttä tapettikuviota, jonka sävyä myös säädin kuvanmuokkauksella. Lattia ja laatoista tehty jalkalista ovat minimaailman valmiskuviosta leikattuja. Jalkalistan kuvion liimasin paspiksen päälle, että sain korotusta. Lattiaan töpöttelin vähän kulumajälkiä.


Makkariin tuli skräppipaperista pilkkutapetit ja raitaversio on jälleen netistä tulostettu. 


Yläkerran väliseinä on vielä irti niin kauan, kun puuhailen ikkunoiden kanssa.


Alakerrab tapeteista ei ole vielä pienintäkään aavistusta. Lattiaan on liimattu paperinen lattiakuvio, joka on jokseenkin rypyssä, mutta sitä ei saa irti. Eli saatan liimata uuden lattian sen päälle.Koska olen nyt hurahtanut vaaleanpunaiseen, niin annetaan mennä sitten oikein olan takaa. Ostin nukkekotikirppikselta vaaleanpunaisen polkupyörän, jonka tuunauksen olen saanut alkuun. Korissa on ensimmäinen kerros maalia ja satulassa sekä sangoissa on uudet nahkaiset päälliset.

Gepetton kaappi on puolestaan synttärilahja Liisalta. Kesti tosin hieman yli kaksikuukautta saada se kasaan ja viimeistellyksi :D Kaappi tulee tämän talon alakertaan.


Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä uudet nuket! Jouluna ostin itselleni lahjaksi Taru Astikaisen upeat nuket. Mallinettu Benedict Cumberbatchin ja Aurora Karamizin mukaan. He eivät varmaankaan tähän taloon muuta, mutta saavat nyt poseerata mukana :)Ja mikäli kiinnostaa tämän vuoden synttäriswap, niin käy lukemassa minisynttäreistä ja lahjoista facebookissani ;)


2 kommenttia: