lauantai 3. syyskuuta 2016

Elokuun kerhossa tehtiin saappaita

Elokuun kerhossa otimme aiheeksi kumisaappaat. Ohje löytyi Maria Malmströmin kirjasta Nukkekoti Vinlölän vuosi. Alkuperäinen ohje oli mustiin kontio-mallisiin kumisaappaisiin, mutta kerholaisemme Maarit oli hieman etukäteen harjoitellut mallin tekemistä ja näin syntyi sitten enemmän hai-saappaita muistuttava malli.

Loppujen lopuksi kukaan ei tehnyt mustia saappaita vaan kerhon tuotokset olivat vallan väri-iloittelua.

 Otinpa vaihteeksi kuva askartelupisteestäni :D Silppua kertyi tästäkin työstä ja tietysti evälautanenkin keikkui mukana, jotta jaksoi askarrella.


Tässä kuvaa kerholaisten tuotoksista yhteispotretissa. Yksi askartelija joutui lähtemään hieman aiemmin eikä hänen saappaansa tässä näy.


Omistani otin vielä kuvan portailla. Kotona vielä lakkasin saappaita ja se tekikin niistä kovemmat, mutta lakka imeytyi aika tehokkaasti kankaaseen, eikä pintaan tullut suurta kiiltoa. Lisää lakkaa siis vielä joku päivä :D Tarkoitus on vielä tulostaa hai-saappaiden merkit saappaiden varsiin. Myönnän, että ensimmäisiksi kengikseni ovat aika makeet! :D

2 kommenttia:

  1. Todellakin makeet! Hai-saappaat puuttuvat vielä omasta nukkekodista, osaisinko...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti! :D Saattaa vaatia parit harjoittelut, jos ei ole mallia käsillä ennekuin keksii oikoniksit. Kaikkia osia voi kuitenkin säätää ennekuin liimaa paikoilleen.

      Poista