lauantai 18. kesäkuuta 2016

Katsotaanpa tarkemmin

Otetaanpa pieni lähempi tarkastelu minun kahteen esillelaittooni huhtikuussa olleeseen Käsityö-ja taitopäivään. Toin esille pienen lasiovisen boxin, johon olin sisustanut ompeluhuoneen kaikenlaisista omistamistani mineistä.


Boxin itsensä olen tapetoinut ja laudoittanut jo aikaa sitten, mutta se on odottanut täydellistä täytettä. Olen aivan ihastunut tuohon tapettiin, joka on ihan tavallista skräppipaperia. Tähän boxiin se päätyi, koska valitettavasti miulla ei ole sitä enempää. Boxi on näyttelypäivän jälkeen saanut olla tässä muodossa esillä kotonani kirjahyllyssä, mutta varmasti elää vielä monta kertaa.

Seinähyllykkö on Lissun tekemä, lankakori, kenkälaatikko, laatikko hyllyysä ja kehys ovat Marcellen minien ja pöytä sekä ompelukone ostettuja valmisminejä. Kehyksissä virkattu liina muistaakseni Tippaliisan.

Keltainen matto on omia ensimmäisiä virkkauskokeilujani, kankaat pakoissa ja rullissa tein tätä teemaa varten ja tuolin sain valmiiksi myöskin Käsityö-ja taitopäivää varten. Tuolin sain vuosia sitten ystävältäni ja se oli joulukoriste. Materiaali on painavaa massaa ja alle laitan tuolin alkuperäisenä. Tässä välissä se oli maalattu tummalla ruskeallakin, mutta se ei koskaan näyttänyt sopivalta.


Taitopäivään toin myös lyhtyyn tehdyn puutalon kuistin, jonka myöskin sisustin kaikenlaisilla omistamillani mineillä. Tämä projekti elää ja muokkautuu usein ja viime vuonna lyhty kävikin paikallisissa tapahtumissa esiintymässä muutamaan otteeseen, jotta ihmiset näkisivät, ettei harrastuksen aloittamiseen aina tarvita isoa nukkekotia. Kuistiin minulla on ihan oma visioni, mutta aika näyttää tuleeko siitä valmista :)


Sohvan olen saanut Sirpalta, etualan kukka-asetelman joko Annelta tai Maaritilta :D Tyynyt Lissulta, virkatun peiton Tarjalta (muistaakseni) ja hortenssiat ovat Riitan käsialaa. Pieni taimilaatikko pöydällä on Annelta. Pöytä ja kukkatolppa valmistavaraa ruukkujen ja kastelukannun kanssa. Itse olen virkannut maton, tehnyt pöntöt ja lokeron seinällä sekä joulukaktuksen.

Tämmöinen pieni katselmus menneeseen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti