maanantai 18. marraskuuta 2013

Marraskuun massailu kerho

Eilen sunnuntaina kokoonnuimme Sirpan luokse massailemaan joulusia asioita. Minä ja massat emme yleensä tule juttuun ja tälläkin kertaa syntyi vain perinteisiä pipareita. Eräs ruskea massakökkö näytti hieman paistetulta kanalta, joten kokeilin sitä sitten hieman muovailla lisää. Kotosalla sitten lisäsin pintaan maalia ja lakkaa. Hah aion kyllä vastaisuudessa ostaa miniruoat asiansa osaavilta tekijöiltä, mutta ei tuo kana nyt kauhean paha ole :D

Astioita miulla ei ole tarjoiluun, joten lavastustilateessa on nyt tarjotin käytössä.  Juureslohkoja tai salaattia tulen liimaamaan lautaseen kiinni ja sitten lakkaa päälle. Pöydän reunalla näkee (massapallo ja kuutiot), miten paistamaton massa joskus muuttaa väriään uunissa.

Pari hiirtä/rottaa syntyi Maaritin yllytyksestä. Maalisuti hieman lipesi, mutta eivätköhän nuo paikkansa saa noidan mökin nurkista.


Yhteiskuva illan massailuista ennen uuniin menoa. Piparkakkuja riittää varmasti koko jouluksi ;)


Tein muutamia virkkailuja, joista Maarit sai valita metalikorien tilalle vaihdossa (kts ed. postaus). Hän valitsi tämän korisetin. iso kori noin 5 x 2cm. Muut työt menevät mahdollisesti tulevaan jouluswappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti