perjantai 23. marraskuuta 2012

Tästä alkaa Kaisankulma 71:n rakentaminen

Oi iloa! Syyskuun lopussa tilasen itselleni aikaisen joululahjan. Rintamamiestalokitin. Talo on 1:12, joten tilaa se vaatii. Tähän asuntoon, en sitä kokoa, mutta paljonhan siinä riittää työtä ennenkuin edes pääsee kokoamaan oikeasti :)

Itselläni ei ole talolle esikuvaa, vaan satun vain pitämään kyseisestä talotyypistä huomattavasti. En ole saanut edes asua sellaisessa vielä. Ehkä joskus tai ainakin puutalossa ;) Tästä rakentuu siis miun unelmataloni, jos niin voisi sanoa. Yritän parhaani mukaan toteuttaa ajatuksiani sisustuksesta itse, mutta turvaudun myös muiden osaajien taitoihin varmasti.

Paketti pääsi kotiin pyörän tarakalla :)

Osia ja ohjeita.

Teipattuna kasaan, että voin esitellä äidille :)
Ennen aloittamista pitää kuitenkin pohtia haluanko tehdä taloon muutoksia vai pitäydynkö alkuperäisessa ajatuksessani. Pitää sitten aloittaa pohjamaalalla kaikki osat, jotta välttyisin tulevaisuudessa talon vääntymiseltä. Että sellaista :D Kaikki aikanaan ja aikaa riittää.

3 kommenttia:

 1. Minäkin haaveilen rintamamiestalosta...sekä 1:1 että 1:12 elämässä;)

  Liityin lukijaksesi ja jään seurailemaan millainen sisustus taloosi syntyy:)

  VastaaPoista
 2. Voi että, minulla on nyt ollut jotakuinkin vuoden paketissa talo nro 50. Koskahan sen uskaltaisi ottaa ulos ja lähteä kasamaan. Pelottaa tuo mittakaava, jos tuleekin liian suurta - kun kroovilla käsillä se vaara on 1:12 kin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun viivotin löytyy niin kyllä se siitä suttaantuu. Kuten Lissu tais viime kerhossa sanoa, että on niissä kalusteissa eroja oikeassa koossakin :) Tämä talo meni taas kasaan ja nurkkaan odottamaan pohdintojen tulosta :)

   Poista